Elektronikler

Elektronikler

Yalıtımlı Kapı Sistemleriyle kullanımı tercih edilen motor ve kontrol panellerinin, önce kullanıcı sonra da kapı sisteminin güvenlik ve koruması için, geniş çaplı güvenlik sistemleri, sensörler ve geçiş kontrol sistemleri gibi noktalarda kullanımı uygundur. Güvenlik sistemlerinin farklı versiyonları ya da farklı otomasyon senaryoları da talep üzerine oluşturulabilmektedir. Alanında uzman teknik ekibimiz mümkün olduğunca müşterilerimizin özel isteklerini yerine getirmeye çalışmaktadır.

• Deneyimli elektronik ekibi

• Yüksek kaliteli metaryeller

• Özel istekler mümkündür

• Özel çözümler mümkündür

ÖNERİLEN GÜVENLİK SİSTEMLERİ

Emniyet Fotoselleri

Emniyet fotoseli kızıl ötesi ışını verici ve alıcı olarak kullanan bir cihazdır. Verici ve alıcı karşılıklı olarak birbirine bakacak şekilde yerleştirilir, aralarındaki görüş çizgisi bir engelle karşılaştığında bir alarm oluşmaktadır. Hem kablolu hem de kablosuz seçenekleri mevcuttur. İçeri ya da dışarı, raylara yakın şekilde monte edilir. Sert hava koşullarında (yağmur, sis vb.) fotosellerin menzili azalabilmektedir.

Işık Perdesi

Bir verici ve alıcıdan oluşan ışık perde işletim sistemi özelikle sürgülü kapılar için en güvenilir çözümdür. Aynı zamanda olukların içine yerleştirilmesi de mümkündür. Işık perde gerekli emniyeti sağlamaktadır. Özellikle daha yüksek hızlı kapılarda, ışık perde kapanmanın hızıyla daha iyi bütünleşir. Işık perde son derece hassastır ve yüksek hızdaki motorlarla daha iyi uyum sağlamaktadır.

KONTROL SEÇENEKLERİ

Kumanda

Değişken kodlu 2 ve 4 kanal 433 MHz vericiler mevcuttur.

Basma Butonu

Basma butonu gönderdiği komutlar ile kepenklerin açılıp kapanmasını sağlamaktadır. Acil durdurma butonu eklenebilir. Komut gönderen basma butonlarının sayısı, acil durum ya da farklı sebepler için arttırılabilir. 2 butonlu ve acil durdurma seçeneği olan/ olmayan 3 butonlu versiyonları mevcuttur.

Anahtar Butonu

Anahtar butonları, yetkili kişilerin anahtarı yerleştirip çevirmesi ile kullanılır ve daha güvenli bir kapı sistemi oluşturmaktadır. Sıva üstüne veya altına yerleştirilen versiyonları mevcuttur. Anahtar butonları daha güvenilir ve kolay bir çalıştırma metodudur çünkü sadece yetkililerin yerleştirip döndürerek açtıkları anahtar sisteminden oluşur.

 

Müşterilerin özel istekleri doğrultusunda farklı senaryolar için farklı kontrol seçenekleri oluşturulabilmektedir.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.